Salut i Higiene


Depilsil


DEPILSIL es un sistema que per ser indolor es simple, és el sistema ideal per a les primeres depilacions d'adolescents. Sense patiments, sense cites, sense aparells, qualsevol pot depilar-se en deu minuts. També és ideal per a portar sempre a la bossa. No ocupa espai, és discret i permet una depilació urgent en qualsevol circumstancia. I per viatges, vacances, esportistes, per a disposar sempre en mà. El producte es presentat amb una funda, un guant depilatori (fets els dos en pell natural) i sis recanvis. 

 

DEPILSIL és l'únic guant depilatori recomanat i usat per l'ICO (Institut Català d'Oncologia) com a sistema de depilació sense agressió i apte per a tot tipus de pells.

 

www.depilsil.es


Saponäria


Saponaria neix el 2012 de la mà d'Alba Chesa, ambientòloga de formació i de cor.

 

El projecte sorgeix de la passió pel medi ambient i de l'estudi de les propietats medicinals i cosmètiques de les plantes. També de la necessitat de viure a la seva terra, de treballar amb les mans i de vestir la ciència apresa amb sensibilitat.

 

https://saponariaorganics.com/


Mandràgora


Cosmètica artesanal i orgànica elaborada amb criteri natural i conservants vegetals.

 

Mandràgora és un motor de canvi individual i col·lectiu per avançar cap al respecte sincer a la natura i a nosaltres mateixes. Crec cosmètica orgànica i remeis naturals lliures de tòxics de forma artesanal perquè cuidar-te i tenir cura sigui fàcil, efectiu i un autèntic plaer. Col al bosc ia l'hort biodinàmic familiar les plantes que faig servir per elaborar els productes i els tallers que t'ofereixo. Em encantarà que entris a formar part de Mandràgora i que construeixis els teus propis pilars de transformació cap a l'estil de vida natural que ja està en tu.

 

https://mandragoracosmetica.com/