ONG's i Associacions


Amigos Peludos del Bajo Cinca


Amigos Peludos del Bajo Cinca, som una protectora d'animals que rescatem animals abandonats de la comarca del Baix Cinca i del Baix Segrià.

 

Som un grup de voluntaris i voluntàries, animalistes i activistes, que des de juliol de l'any 2014 ens encarreguem de rescatar animals domèstics de la comarca del Baix Cinca i del Baix de Segrià en situació d'abandonament i buscar-los una llar.

 

https://linktr.ee/amigospeludosbajocinca

 

https://www.facebook.com/AmigosPeludosBajoCincaProtectoraAnimalsdeSeros/


Ecoviure


Ecoviure va néixer l'any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

 

La Comissió Organitzadora d'Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats.

 

http://www.firamanresa.cat/ecoviure


Espais Naturals de Ponent


El projecte de cooperació Espais Naturals de Ponent té com objectiu realçar els valors dels espais naturals de Ponent, en primer lloc, entre la població local per tal de garantir la seva preservació i, segon lloc, entre la població forana per tal de fomentar l'ecoturisme que ajudi a diversificar i potenciar l'economia al territori.

 

https://www.espaisnaturalsdeponent.cat/


Fundació Sicoaran


La Fundació Siscoaran som una entitat sense afany de lucre que vetllem per la Solidaritat dels més necessitats a qualsevol lloc del mon i de la protecció del Medi Natural d'era Val d'Aran.

 

https://www.fundaciosiscoaran.org/


Greenpeace


Greenpeace és una organització ecologista i pacifista internacional, econòmica i políticament independent, que no accepta donacions ni pressions de governs, partits polítics o empreses.

 

Greenpeace utilitza l'acció directa no violenta per atreure l'atenció pública cap als problemes globals de l'entorn i impulsar les solucions necessàries per tenir un futur verd i en pau.

 

https://es.greenpeace.org/

 

https://www.facebook.com/GreenpeaceCatalunya

 


Osmon


L'associació Osmon és una entitat se'ns ànim de lucre creada l'any 2018 i dedicada a la reforestació, neteja del planeta i sensibilització.

 

Actua en la zona de Lleida i voltants. Fins a la data ha engegat 7 projectes de millora forestal, plantant més de 600 arbres per prevenir la degradació del sol, millora de la biodiversitat i de l'entorn.

 

Ha recollit més de 6.000 kgs de brossa a la zona de Lleida juntament amb els més de 40 voluntaris que en formen part, i impartit xerrades de sensibilització en diversos centres de la ciutat i voltants.

 

www.osmonong.org  


Plataforma Aturem la incineradora a Juneda


A la Plataforma Aturems la incineradora de Juneda, Mostrem el nostre rebuig a la construcció d’una planta d’incineració de residus urbans, prevista entre Juneda i Puiggròs. Que suposa una amenaça a la salut de les persones de les Garrigues i al Pla d’Urgell.

 

No estem d’acord que l’antiga planta de purins Tracjusa, que funcionava amb gas natural, ara es vulgui substituir aquell combustible, per la incineració de residus municipals, entre altres perquè existeixen sistemes mes nets que no comprometen la salut de la societat.

 

https://www.facebook.com/aturemincineradorajuneda/


Progat Lleida


PROGAT LLEIDA Som un grup de persones que lluitem dia a dia pels gats del carrer. El nostre objectiu no és altre que poder ajudar a tots els gats que ho necessitin.

 

https://www.facebook.com/progat.lleida.1/

 

 


Trenca


L’associació Trenca és una entitat sense ànim de lucre. Es va constituir l’any 1998, amb la finalitat de canalitzar esforços de persones que tenim l’interès comú de preservar i millorar el patrimoni natural.

 

El nom de l’associació és el nom català d’un ocell en perill d’extinció a la península Ibèrica: la trenca (Lanius minor).

 

Les nostres activitats són fonamentalment accions i projectes que es desenvolupen al voltant de la conservació i recuperació de la fauna autòctona i del patrimoni mediambiental en general (natural, agrari, paisatgístic, etc.).

 

https://trenca.org/