Artesania


Arte Javane Import SL


Més que una empresa, som una família. Una gran família que té en si tota l'essència d'Indonèsia. La seva passió per la música i la dansa, el seu respecte de la naturalesa i del proïsme, la seva gran generositat i fertilitat d'idees. Treballem només amb les comunitats locals, comptant amb persones amb discapacitats en cada procés, i amb elements naturals autòctons, que creixen tan pròspers en aquest arxipèlag. Ens esforcem cada dia a trobar solucions per a un desenvolupament sostenible sense compromisos.

 

Amb entusiasme, et presentem el nostre primer producte: Amalur. La música ens apassiona i ens encanta compartir-la amb els nostres éssers més estimats. A més creiem fortament en un món sostenible, solidari i responsable.

 

D'aquí neix Amalur. D'un any d'estudi de la naturalesa del bambú i del desenvolupament local de talents especials. Hem mobilitzat un enter poble per aconseguir Amalur i portar-lo en les teves mans. No ha estat fàcil. Però, és amb extrem orgull i una molla de impaciència que et presentem el nostre amplificador 100% natural, amb diferents acabats, des del més autèntic fins el finament tallat, adaptat per a qualsevol tipus de mòbil. Completament fet a mà, amb amor i gaudi.

 

https://artejavane.com/

 

https://www.facebook.com/ArteJavane/