Alimentació, productors i elaboradors ecològics


Aubagueta


Aubagueta va començar fa més de deu anys com una explotació ramadera familiar. Elaborem de forma artesanal amb llet 100% de les nostres cabres formatges ecològics de gran qualitat amb certificació CCPAE. 

 

 https://aubagueta.com/


Bioku


Bioku porta el segell del seu pastisser i creador, Antonio Rodríguez. Un dia, l’Antonio, després d’un temps de treballar com a assalariat en un obrador, va adonar-se que el que elaborava no confluïa amb els seus valors.

 

I, tot d’una, va decidir canviar. Per salut i convicció. Va fer-se vegetarià i va començar a consumir productes ecològics i a elaborar el seu propi pa. Ho feia amb foc de llenya i en companyia d’uns amics, a la Torre Forns. Acabava de néixer l’espurna que es transformaria en Bioku.

 

L’any 1986, l’Antonio obria el primer obrador ecològic de Lleida 100 % saludable.

 

https://bioku.com/


Brotasol


Brotasol es dedica des de 2001 a donar conèixer i distribuir l'alga cochayuyo. El cochayuyo es consumeix des de fa segles a Xile. És molt rica en minerals, oligoelements i proteïna complerta, amb abundant aminoàcids ensofrats i fibra soluble amb alt contingut d'àcid algínic, que la converteix en un alga molt nutritiva i alhora depurativa.

 

www.brotasol.com


Cal Valls


Cal Valls som una empresa familiar, pionera en el sector ecològic i biodinàmic del país i la primera en obtenir la certificació ecològica a principis dels anys 80 del segle passat. A Cal Valls hi produïm i elaborem sucs de fruita i conserves vegetals, i conreem molts tipus d’hortalisses. També distribuïm productes d’altres marques i exportem els nostres productes a diversos països europeus, Estats Units i Austràlia. Trobareu els nostres productes en moltes botigues especialitzades d’arreu de Catalunya i Espanya: dietètiques, herbolaris, supermercats ecològics i altres establiments afins al sector agroecològic.

 

CAL VALLS - Aliments Ecològics i naturals - Camí la Plana, s/n

- 25264 Vilanova de Bellpuig  Lleida - Tel. 973 324 125 -  calvalls@calvalls.com - www.calvalls.com

 

 


Ecomingo


Pagès de vocació. La mandarina i la taronja és un dels  conreus principals, donat d'alta en el Consell Català de Producció Ecològica, respectant el medi i donant un resultat inmillorable. Som uns dels pioners d'aquest tipus de cultiu a la zona. 

 

Tots aquests productes de qualitat creixen a una ubicació natural envejable al costat del riu Ebre, entre Els Ports de Tortosa-Besseit i el delta de l'Ebre, zona declarada al 2013 com Reserva de la Biosfera per la Unesco.

 

http://www.ecomingo.com/


Espècies a Mà


Espècies a Mà és una empresa coneguda per la seva àmplia varietat d’olis, qualitat i un gran nombre de premis en l’àmbit nacional i internacional.•Proximitat, diferenciació, innovació i internacionalització, són definicions que completen el nostre projete i treball a diari.  

 

https://www.especiesama.com/


La Botiga de Saó


La Botiga de Saó, és una botiga familiar al barri de Cap-Pont, Lleida. Hi trobaràs els millors productes ecològics, amb opcions de proximitat, i la més càlida acollida! ❤ Carrer del Riu Ebre, 7, 25001 Lleida. Tel.  973 20 69 39

 

 

https://www.instagram.com/botigadesao/


Oli Castelló


Oli Castello és una empresa familiar des de 1879, dedicada exclusivament a l'elaboració i producció d'oli d'oliva verge extra, en aquets moments també elaborem vinagre i xocolata amb oli d'oliva. 

 

https://olicastello.com/ca/


Vitae Kombucha


La kombutxa de Vitae Kombucha és una deliciosa beguda a base de te infusionat i ensucrat, que es fermenta mitjançant una colònia de llevats i bacteris anomenada SCOBY. Durant els quinze dies que es produeix la fermentació, aquests microorganismes vius consumeixen el sucre (és el seu aliment) produint àcids orgànics, vitamines, enzims i altres micronutrients. A continuació, la saboritzem amb fruites, plantes espècies o arrels, macerades durant uns dies més dins la kombutxa. Tots els ingredients són ecològics. El resultat és una deliciosa beguda probiòtica (viva), baixa en sucre i lleugerament carbonatada.

 

Es pot prendre com a alternativa a qualsevol refresc industrial, o al cafè o una beguda amb alcohol, però que, a més, et dóna un plus de salut i beneficis: antioxidant, probiòtica, detoxificamt, reguladora del trànsit intestinal, etc. És apte per a vegans i vegetarians, sense pasteuritzar perquè t’arribi a casa amb tot el seu potencial viu, sense additius ni conservants. Envasem en vidre perquè sigui el més sostenible possible i que es pugui reciclar bé. A més preserva millor els actius.

 

https://vitaekombucha.com