· 

NOTA DE PREMSA: Niu Cigonyes Esglesia Santa Maria de Gardeny


NOTA DE PREMSA

 

RETIRADA NIU CIGONYES ESGLESIA SANTA MARIA DE GARDENY

 

 

En plena crisi climàtica representants d'organismes religiosos continuen anant contra natura i sol·liciten la retirada de nius que no ocasionen cap perill. Un cop més el Mossen Gerard de l'església Santa Maria de Gardeny de Lleida, contracta una empresa per destruir el niu de les cigonyes de la creu, amb la lamentable autorització de l'administració aprofitant que ara no és període de cria. Poc tacte i poc cor tenen alguns representants sectaris de les religions envers els fills de la Mare Terra. En comptes de facilitar la bondadosa existència d'aquestes admirables aus, fidels a la seva parella de per vida i intentar que la seva estada sigui compatible amb l'edifici "sagrat", el que fan és posar més obstacles, com els sistemes de "bye bye bird", "filats" , "pastors elèctrics", que els pot causar danys, fins i tot la mort com ja es va viure en altres circumstàncies al mateix lloc amb aquestes aus protegides.

 

Independentment que ara no sigui època de cria, presentarem igualment una denúncia al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural en entendre que si no hi ha motiu de perill del niu, haurien de garantir i prioritzar l'estada a aquests ocells protegits per llei, que a més estan ubicades tot l'any al nostre territori.

 

 

IPCENA

Lleida, 04 de novembre de 2021


Descarga
Fotografia Alta Resolució
Fotografia: Albert Sater (Ipcena-EdC)
DSCN9390A.JPG
Imagen JPGE 7.4 MB

Descarga
Fotografia Alta resolució
Fotografia: Albert Sater (Ipcena-EdC)
DSCN9375A.JPG
Imagen JPGE 10.7 MB

Descarga
Fotografia Alta resolució
Fotografia: Albert Sater (Ipcena-EdC)
DSCN9420A.JPG
Imagen JPGE 7.8 MB

Descarga
Fotografia Alta resolució
Fotografia: Albert Sater (Ipcena-EdC)
DSCN9369A.JPG
Imagen JPGE 9.6 MB
Descarga
Fotografia alta resolucó
Fotografia: Albert Sater (Ipcena-EdC)
DSCN9369A.JPG
Imagen JPGE 9.6 MB