· 

NOTA DE PREMSA: Condemnem les accions incíviques que ha patit el Regidor de l'Ajuntament de Lleida i una de les educadores per impulsar el porta a porta


L'entitat ecologista IPCENA-EdC, condemnem les accions incíviques que ha patit el Regidor de l'Ajuntament de Lleida de Transició Ecològica Sergi Talamonte en el seu vehicle i també una de les educadores en la seva bicicleta per impulsar i portar endavant la campanya de recollida selectiva de residus " Porta a Porta ". 

 

Des Ipcena considerem de vital importància la implantació del "porta a porta" a Lleida, ja que és un dels millors sistemes per assolir un bon nivell de reciclatge de residus i superar la situació actual insuficient que està molt per sota del que indica la directiva europea, que fixa com a mínim assolir el 50% de reciclatge de fracció neta dels residus.

 

Lleida, a l'igual que ha realitzat la majoria de la comarca i en altres moltes altres localitats territorials i europees, és contribuir en la recollida selectiva i alhora sensibilitzar la ciutadania per reduir els residus a la compra.

 

Ipcena-EdC

Lleida, 23 de març de 2021