COMUNICAT DE PREMSA: Tala mèlia Plaça Sant Joan ordenat per la Paeria


Fotografia cedida a Ipcena
Fotografia cedida a Ipcena

COMUNICAT DE PREMSA

 

“ Tala mèlia Plaça Sant Joan ordenat per la Paeria  ”

 

L'arbre de la Plaça Sant Joan de Lleida, l'han tallat de forma unilateral, sense respectar el dret de diàleg i participació de qualsevol societat responsable i institucions mínimament democràtiques.

 

Després de que Ipcena tingues una trobada amb Sergi Talmonte, Regidor d'Habitatge i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Lleida i ens trametés els informes que va sol·licitar a varies empreses,  Ipcena vam fer un altre informe propi desaconsellant la tala, considerem que per responsabilitat política, administrativa i legal, la Paeria havia de donar contesta a l'informe presentat per Ipcena, abans que talar l’arbre sense haver informat directament a l’entitat amb antelació.

 

Aquesta acció de la Paeria és improcedent, autoritària en no complir els procediments i antidemocràtica en no respectar la participació i les vies de diàleg fins al final.

 

Ipcena es reservarà totes les accions per defensar els drets dels arbres i els legítims de defensa ambiental. Lamentem aquesta acció més pròpia de règims totalitaris.

Fotografia cedida a Ipcena
Fotografia cedida a Ipcena

Descarga
Imatge 01
a1.jpg
Imagen JPGE 557.1 KB
Descarga
imatge 02
a2.jpg
Imagen JPGE 622.9 KB