· 

Més de 400 persones gaudeixen de la primera Marxa Natura


Més de 400 persones han assistit aquest diumenge a la Marxa Natura organitzada per Ipcena en el marc de la Fira Natura, que celebrarà una nova edició els dies 28, 29 de febrer i 1 de març.

 

Marxa Natura ha estat una activitat doblement saludable: en l’alimentació, tots els productes que s’han ofert en els avituallaments provenien d’agricultura ecològica, i en la descoberta, els participants han gaudit de paisatges de gran valor ambiental, acompanyats de la boira.

 

Des d’Ipcena han fet una valoració “molt positiva” de l’activitat i s’ha compromès a mantenir-la amb l’objectiu de donar a conèixer el territori i la natura com “una eina de sensibilització i estima cap al medi”.

 

Des d’Ipcena han agraït a les entitats col·laboradores com les associacions Trenca, La Banqueta i Centre Excursionista Lleida així com les empreses que han facilitat alimentació de producció ecològica.