· 

Ipcena celebra el trasllat de Doctor Music després d'oposar-se al projecte frontalment


L’entitat ecologista Ipcena va celebrar que Doctor Music es traslladi a Montmeló i deixi el Sobirà després d’oposar-se frontalment al projecte durant mesos. “Ens sentim orgullosos d’haver liderat aquesta oposició”, va afirmar el portaveu de l’associació, Joan Vàzquez, que va apuntar que no “es pot capgirar la normativa” i que el rebuig de l’ACA s’hi va ajustar. Ipcena advertia sobre els perills de la inundabilitat en cent de les 140 hectàrees del recinte, així com sobre l’afectació al medi ambient. Va amenaçar de portar el cas al jutge si el Govern autoritzava l’esdeveniment. “Seria un profund xoc amb el paisatge del Pallars Sobirà”, va subratllar Vàzquez, que va valorar com un “error” intentar reunir més de 50.000 persones en una comarca on viuen menys de 8.000.

 

Diari Segre