· 

Recuperació del Camí de la Riera de Vergós Guerrejat. 18 i 19 de novembre 2017


Dissabte 18 de novembre membres d’IPCENA, juntament amb l’associació d’amics del poble de Vergós – Guerrejat, els centre excursionista de Lleida, el grup de defensa del medi natural de la Segarra i l’Ajuntament d’Estaràs hem participat en la neteja del camí de la riera de Vergós – Guerrejat

 

Diumenge 19 de novembre hem realitzat la jornada de treball de recuperació de la riera de Vergós Guerrejat arribant fins a la mina d’aigua que portava, a mitjans del 1800, després d’un litigi de 100 aigua a Cervera. Una feina plenament gratificant, que en posteriors jornades de feina acabarem consolidant. La tasca d’avui ha consistit, després del desbrossament del dissabte en la consolidació i explanació de la plataforma del camí, com podeu veure en alguna foto.