· 

Publicació al DOGC: desmantellament de l’Aeroclub d’Alfés


Després de l'escridassada que vam patir diversos socis d'Ipcena i ciutadans de Lleida, el diumenge dia 7 de juny, quan estàvem celebrant la bicicletada a la Timoneda d'Alfés per festejar que l'espai PEIN de la Timoneda d'Alfés recuperarà de nou la seva condició d'espai natural, us deixem l'article publicat al DOGC de l'anulació de l’articulat del Pla d'aeroports que emparava l’activitat de l'aeroclub en l'espai natural de la Timoneda d'Alfés.

 

Avui ens ha arribat aquesta resolució que ve signada pel senyor Ricard Font, Secretari d'Infraestructures en data 3 de juny de 2015.

 

És important remarcar que es dóna un termini de dos mesos, a comptar de de la data de la resolució, per cessar l'activitat de l'aeròdrom.

 

Document: Resolució del tancament d'Alfés