· 

Ipcena demana el tancament “immediat” de l’aeròdrom d’Alfés després que el Suprem hagi donat la raó al TSJC


L’entitat ecologista Ipcena demana el tancament “immediat” de l’aeròdrom d’Alfés després que el Tribunal Suprem (TS) rebutgés a l’abril el recurs de la Generalitat contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del setembre de 2014 que obliga a aturar l’activitat de l’Aeroclub Lleida a l’aeròdrom en considerar-la incompatible amb l’espai natural. Ara, la Generalitat té 10 dies per publicar al DOC l’anul·lació del l’article que empara l’activitat aeronàutica i Ipcena demana “celeritat”. L’Aeroclub ha demanat la nul·litat del procés al TSJC al·legant que no han tingut dret a defensar-se però Ipcena els recorda que fa 29 anys que dura l’enfrontament i que “mai” hi han fet res.