· 

Presentació de la primera Guia per conèixer la natura de Catalunya


El dia 2 de juny es va dur a terme a l’auditori de La Pedrera de Barcelona la primera presentació de la Guia per conèixer la natura de Catalunya.

 

L’acte va comptar amb les intervencions del senyor Miquel Rafa, director de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya-La Pedrera; el senyor Joan Domènec Ros, catedràtic d’ecologia i president de l’IEC no va poder assistir, però de nou el senyor Rafa ens va fer una lectura d’unes paraules de recolzament; el senyor Josep Germain, de la ICHN ens va donar una magnífica conferència sobre la història del món naturalista a Catalunya que portava per títol “Apassionats per la natura. L’estudi i la protecció de la natura a Catalunya”; i finalment, van tancar l’acte el senyor Joan Maluquer, coordinador tècnic de la guia i el senyor Joan Vàquez, secretari general d’IPCENA i responsable de la direcció de la guia.

 

L’acte va començar puntualment a les 19:00h de la tarda i hi van assistir diferents col·laboradors de la guia i simpatitzants i amics del món naturalista. En total es van comptabilitzar més de 100 assistents i es van vendre un centenar de guies. Esperem que l’esforç ens continui acompanyant en la resta de localitats on presentarem la guia.