· 

Incien la guerra contra l'abocador a Gimenells

IPCENA: "Quan no existeixen ni el seny ni el sentit comú i primen els interessos, es pot entendre que es triï la Vall del Gatell per ubicar l'abocador del Segrià"

 

Sota el lema: "Salvem la vall del Gatell"

 

Una trentena de veïns de Raïmat, Alcarràs i Gimenells van constituir ahir una plataforma ciutadana que lluitarà perquè la Generalitat canviï la ubicació de l'abocador comarcal del Segrià i intentarà impedir que l'abocador es construeixi en uns terrenys del terme municipal de Gimenells. Per això, ja van decidir ahir el lema de la "guerra": "Salvem la Vall del Gatell", vall on el consell preveu construir l'abocador.

 

Entre els acords presos a la reunió d'ahir destaca la redacció i la distribució entre els veïns de Gimenells, Raïmat, Alcarràs, Sucs i Pla de la Font d'un manifest en què s'explica la inconveniència de l'abocador a Gimenells pel rebuig d'una zona de regadiu a què van al·ludir els regants del Coscollar.