Ajuts Atorgats


1.3. Ajuts Atorgats

 

Durant el 2020 no s’han atorgat ajuts.

 

1.4. Convenis de Col·laboració subscrits amb d’altres entitats

 

Durant el 2020 s’ha signat un conveni de col·laboració:

 

• Conveni amb Farmamundi: per dur a terme accions de sensibilització d’educació, defensa del territori i organització de jornades de treball. Abarca els exercicis 2020 i 2021, i te data 01/03/2020. L’import de l’ajut és de 14.760,00 euros.

 

1.5. Usuaris o els Beneficiaris de les activitats descrites

 

Els usuaris beneficiaris de les activitats són:

 

En primer lloc són els propis socis que reben les activitats mitjançant la xarxa social de l’entitat i la revista d’informació Paratges. Per altra part també són beneficiàries les altres entitats amb les que es col·labora en campanyes concretes com: La Plataforma Aturem la incineradora de Tracjusa a Juneda, la Plataforma Salvem els Plans de Conill o entitats amb les quals realitzem activitats de defensa com poden ser la Banqueta de Juneda, el grup de Defensa del Medi Natural de la Segarra, la Plataforma de Aragón “Salvemos las montañas de Aragón”.

 

També cal incloure com a beneficiaris la població en general que rep indirectament la informació en campanyes com la defensa de les cigonyes a Lleida o la campanya contra l’expulsió de l’ós Goiat al Pirineu.

 

1.6. Accions dutes a terme per promoure condicions d’igualtat entre dones i homes

 

Els objectius i funcionament de l’Associació respecten el dret a d’igualtat i a la no discriminació per raons de sexe, i promou condicions per a que la igualtat entre homes i dones siguin un objectiu a integrar en totes las accions dutes a terme per a l’Associació.

 

L’Associació te una plantilla inferior a 50 empleats, per tant no tenen la obligació de negociar un Pla d’Igualtat segons RD 6/2019 de 1 de març.

 


IPCENA EdC - Plaça dels Gramàtics, 2 ( Baixos ) - 25002 Lleida - Telèfon: 973.263793 - / 610.722461 - Email ipcena@ipcena.org

CIF G25258393